“het leven is een Feessie, je moet alleen zelf je slingers ophangen”

Deze welbekende Quote kwam even in mijn gedachten voorbij, op het moment ik even down was. “Sabien kom op!! Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!”.
Wat nou als je geen energie hebt om die slingers op te hangen? Omdat je chronische ziektes je het even lastig maken. Deze gedachten kwamen voorbij in mijn warrige grijze massa.

Elke dag een beetje slinger!

Nee, misschien hang ik die slingers niet elke dag op, omdat ik gewoonweg de energie er niet voor hebt. Of dat ik even op een dag geen slingers kan vinden, vanwege pijn, frustratie of enorme moeheid. Maar de dag erna of die daarna,  zal ik vast tussendoor ergens de energie en tijd vinden om op zoek te gaan naar die slinger!

Gelukkig bedacht ik me na een tijdje hierover te peinzen, dat ik best zelf die slingers op kan hangen. Maar niet alles in één keer!! Maar als ik elke dag een klein slingertje ophangt, en elke dag iets doet om de boel te versieren, ik aan het einde van de week veel kleur zal hebben. Kan je nagaan wat ik in één maand voor elkaar kan krijgen.

Lang leve confetti.

Ik heb vandaag een mooie slingertje op kunnen hangen, na 2 dagen even te moe geweest te zijn.
En he….dat is op zich ook weer een slingertje waard!! Al met al dus alweer een hoop slingers op kunnen hangen, en ik ga deze week nog even door! Soms moet ik de slingers even uit de knoop halen en soms moet ik even zoeken, maar uiteindelijk heb ik mijn eigen Feestje met mooie slingers en de ene week wat meer slingers dan de andere.
Wie weet strooi ik ook hier en daar confetti, is iets makkelijker voor me en daar wordt je ook erg vrolijk van.

 

1 Reactie

  1. Vanessa
    23 januari 2017 / 19:49

    Nou zeker..elke slinger is er 1… en wat vandaag niet lukt doe je morgen…zolang je maar bewust blijft dat de slingers er zijn! Xxxx en anders kom ik ze voor jou ophangen..Hi Hi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *