Mandala tekenen

Hallo Iedereen,
Ik heb de afgelopen weken enorm moeten afzien helaas. Wij zijn op 24 Mei 2017 getrouwd!!
Hahahahaha oké dat was natuurlijk niet afzien. Het was een fantastische dag, precies zoals we het wilde vieren, klein en met ons “kind” Indy erbij.
We hebben onwijs gelachen, plezier gehad en ook wel gehuild. Na alles wat we hebben meegemaakt is het bijzonder om JA tegen elkaar te kunnen en willen zeggen. Wij kunnen ook ECHT ja tegen elkaar zeggen, na 19 jaar en een bak ellende op gebied van gezondheid, baan verlies zijn we nog steeds bij elkaar en kiezen we ook echt voor elkaar!! “Liefde overwint alles” staat er in onze ringen en dat is niet voor niks!
Helaas heeft zo’n leuke en geweldige dag altijd gevolgen voor mij helaas. Pijn in me darmen, zenuwpijn in mijn onderrug en dood en doodmoe.
Daarnaast is mijn lijf uitgeput en mijn weerstand verdwenen , dus ik kreeg er ook nog eens leuk een oor en keel ontsteking bij.
Tja, en wat doet Bienie dan in plaats van door te draaien…..yoga en tekenen.
Bezig zijn en blijven.
Op deze manier ben ik positief met mijn lijf bezig d.m.v. yoga en mentaal wordt ik afgeleid door het tekenen en kan ik iets moois creëren.

Ik heb al eens de vraag gekregen of ik ook video’s maakt op Youtube met de uitleg hoe ik een tekening maakt. Dit zou ik heel graag willen doen, maar helaas ben ik niet zo handig.
Ik heb laatst wel wat geëxperimenteerd met mijn telefoon en deze op mijn Youtube kanaal geplaats. Deze wilde ik ook even delen op mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *