Mijn Art-work van de afgelopen maand.

Mandala

Mijn werken hangen weer bij de praktijk van de huisarts. Dus ook weer tijd om het hier met jullie te delen.
Ik heb deze keer witte achtergrond gebruikt. Ik gebruik hiervoor papier van Daler Rowney, 130gr op A3 formaat.
De fineliners zijn de Micron van Sakura.

Ik heb al meerdere keren de vraag gehad of ik ook YouTube video’s maak met de uitleg hoe ik mijn mandala’s maak. Het lijkt me erg leuk om te doen, maar momenteel ben ik erg druk bezig met de voorbereidingen voor onze bruiloft en de yogaopleiding. Daarnaast geef ik elke week twee stage yogalessen die ook de nodige voorbereidingen kost. Dit alles met weinig energie door mijn twee chronische ziektes. Dus wie weet in de toekomst ga ik misschien video’s maken!

Hoe ga ik te werk?

De andere vraag die ik regelmatig krijgt is hoe ik precies te werk gaat. Om heel eerlijk te zijn heb ik van te voren nooit echt een idee. Ik zet met de passer één of meerdere cirkels en maak een vlakverdeling binnen de cirkel. Vervolgens ga ik letterlijk los op papier. Dankzij een goeie vlakverdeling krijg je de juiste en regelmatige afstand binnen de mandala. Verder kan je dan stippen, boogjes, bloemetjes en van alles en nog wat toevoegen.
Als er animo voor is ga ik binnenkort stap voor stap uitleg geven op mijn site om de basis principes uit te leggen. Dus hou de site in de gaten!

All site content is the copyright work of Yogabien unless otherwise stated. Please don’t copy my original designs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *