Mijn gelezen boeken in 2015

 

website books2

 

Ik was van plan om in 2015 elk kwartaal mijn gelezen boeken te delen. Dit werkte helaas niet voor mij en ik zocht ook naar verschillende manieren om bij te houden welk boek ik gelezen had. In mijn agenda en in mijn telefoon, maar ook dat werkte niet praktische.
Toen kwam ik “Goodreads” tegen! Ideaal en een leuke manier om bij te houden. Aan het einde van het jaar krijg je een leuk overzicht van de door jou gelezen boeken.
Hier kan je het overzicht van mijn gelezen boeken van 2015 zien.
Ik hoop in 2016 weer lekker veel te kunnen lezen! En binnenkort komt er een review van twee boeken die ik met kerst gekregen en gelezen heb.

172 liefs zwart

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *