Review van het boek “yoga girl”

 

IMG_2294

Er zijn een aantal boeken die ik de afgelopen maanden heb gelezen en die ik graag onder de aandacht wil brengen. Ze hebben ieder op een één of andere manier mij geïnspireerd. Ik zal de boeken in verschillende blogs bespreken.

Allereerst bespreek ik het boek Yogagirl.

Omarm de wereld als een avontuur. Leef vanuit je hart en volg je dromen. Laat je inspireren door Yoga Girl. De zweedse Rachel Brathen is met ruim een miljoen volgers op instagram een fenomeen in de yogawereld, maar de weg ernaartoe was niet altijd even makkelijk. In dit boek beschrijft ze haar reis van een chaotische en moeilijke jeugd naar een nieuw leven als yogaleraar op Aruba.

Rachel Brathen is yogaleraar en woont op Aruba. Ze geeft yogalessen, workshops en retraites over de hele wereld.

Ik volg haar al via instagram en was dan ook erg benieuwd naar haar boek. Ik heb het boek binnen 2 dagen uitgelezen. En dan heb ik het lezen nog uitgerekt. Het is een mooi verhaal waarin ze beschrijft hoe yoga in haar leven is gekomen, en wat yoga voor haar heeft gedaan. De transformatie van een wilde tiener naar een yoga docent.

Wat mij vooral inspireerde was het stuk waarin ze schreef over haar eigen onzekerheden. Ik heb tijdens het lesgeven van yoga ook zo mijn onzekerheden en twijfels. Wanneer ik dan lees dat zij hetzelfde heeft geeft dat me dat een stukje rust. Het heeft me zeker geholpen met mijn eigen twijfels.

Verder is het boek voorzien van een aantal yoga series met uitleg, en prachtige foto’s. Het is niet echt een heel informatief boek. Het is vooral het verhaal van Rachel, maar ik heb het met veel plezier gelezen.

IMG_2296

IMG_2297

IMG_2300

 

172 liefs zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *